Kasvohoidot

[ comfort zone ]

Hoidot tehdään italialaisella palkitulla comfort zone tuotesarjalla. Comfort zonen tavoitteena on edistää holistista, terveellistä ja kestävää elämäntapaa kehittyneiden, tieteeseen pohjautuvien ratkaisuijen kautta parantaaksemme ihon, kehon sekä mielen tasapainoa. Jokainen kasvohoito räätälöidään asiakkaan ihon tarpeiden mukaisesti. Hoidot aloitetaan rentouttavalla Tranquillity welcome tervetulorituaalilla. Kasvohoidoissa käytetään erikoishieronta tekniikoita jotka on räätälöity yksilöllisesti jokaista hoitoa varten. Tarkoituksena on tarjota rentouttavia hoitokokonaisuuksia asiakkaan ihon erityistarpeiden mukaisesti edistäen mielen ja kehon hyvinvointia. Tuotteet ovat vegaanisia eivät sisällä barabeeneja, mikromuovia, silkooneja, sulfaatteja, eläinperäisiä aineosia tai väriaineita, mi säilöntää.

Hoitovalikoimasta löytyy kosteuttava Hydramemory kasvohoito. Herkän ihon hoito Remedy on 100% hajustamaton ja väriaineeton prebiootteja sisältävä rauhoittava, vahvistava suojaava kasvohoito. Rasvaisen/epäpuhtaan ihon Active pureness puhdistaa ja hillitsee inflamaatiota. Ikääntyvän ihon kasvohoito Sublime skin on kohottava, täyttelöittävä ja nuorentava hoito. Sacred Nature luonnonmukainen kasvohoito joka tehdään Ecocert hyväsytyillä luomulaatuisilla tuotteilla. Recover Touch kasvohoito sisältää vitamiineja ja antioksidantteja ravitsee, suojaa ja korjaa ihoa.

Comfort zonen Skin regimen kasvohoidot Urban Longevity facial vastustaa stressin, saasteiden ja nopeatempoisen elämäntyylin vaikutuksia iholla sekä siitä johtuvaa ihon ikääntymistä. Skin regimen urban detox facial puhdistaa ihoa saasteilta ja sopii myös rasvaiselle iholle/epäpuhtauksiin/aikuisiän akneen.