Tuotteet

[ comfort zone ]

Comfort Zonen tavoitteena on edistää holistista, terveellistä ja kestävää elämäntapaa kehittyneiden, tieteeseen pohjautuvien ratkaisuiden kautta parantaakseen ihon, kehon sekä mielen tasapainoa. Se on perustettu 1996 ja on osa Davines Group perheyritystä.  Pieni hiustuotteita valmistava yritys on kasvanut kansainvälisesti palkituksi spabrändiksi.Tuotteisiin on valittu vain tehokkaimmat luonnolliset aineosat ja ne on yhdistetty edistyksellisiin high-tech molekyyleihin sekä kuljetusmenetelmiin jotta voidaan varmistua tuotteiden tehokkuudesta ja käyttömukavuudesta.Tuotevalikoimasta löydät monipuolisesti erilaisia ihonhoidon tuotteita sekä erikois- tuotteita ihon ongelmiin. Tuotteet ovat vegaanisia eivät sisällä barabeeneja, mikromuovia, silkooneja, sulfaatteja, eläinperäisiä aineosia tai väriaineita, mi säilöntää.

Comfort zonen Skin regimen  vastustaa stressin, saasteiden ja nopeatempoisen elämäntyylin vaikutuksia iholla sekä siitä johtuvaa ihon ikääntymistä.


Unna Nordic

Avaa aistisi ja päästä metsä lähellesi. Unna Nordic on suomalainen premium-laatuinen luonnonkosmetiikkasarja. Metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon olivat unna nordicin inspiraation lähteenä. Tuotteiden laadukkaat raaka-aineet vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumis kykyä.

Ne sisältävät luonnon tehokkaimpia raaka-aineita. Valmistettu vastuullisesta sekä ovat vegaanisia. Tuotteet sisältävät esimerkiksi antioksidanttista koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa.

Tuotteet ovat valmistettu Helsingissä.